Belfurn

Belfurn is een Belgisch bedrijf met een kleine personeelsstructuur met enkele dynamische adviseurs die werken vanuit Schilde te Antwerpen. Zij vormen het hart van ons bedrijf. Deze kleine structuur heeft als grote voordeel dat iedereen van alles op de hoogte is. Zo wordt er hyper-efficient gewerkt naar de klant toe en worden de taken perfect verdeeld. Onze voorraad en ons verpakkingsteam bevindt zich te Bornem. Het is van daaruit dat al onze pakjes dagelijks vertrekken naar hun bestemmeling.

En we hebben ook jaren ervaring in huis. Vooraleer online te gaan hebben we enkele mensen aangetrokken die gedurende 25 jaar verschillende winkels uitgebaat hebben in Vlaams-Brabant, Brussel en Limburg.

Belfurn en zijn team heeft dus meer dan voldoende expertise in huis om u met raad en daad bij te staan in de keuze van uw interieur.

Uw voordelen bij Belfurn
Belfurn, uw online-referentie voor alle meubelen sinds 2014. Wij verkopen tafels en stoelen, tv kasten , salon en salontafels tot opbergkasten , bedden , complete slaapkamers, matrassen en babykamers maar ook verlichting en decoratieartikels, kortom alles om uw woonruimtes gezellige en knus in te richten waar u echt thuis kan komen. Maar ook… een stipte en correcte levering, een ijzersterke dienst-na-verkoop en uitgebreide betaalmogelijkheden op maat!

PEDRO COLOMALAAN, 10E, IDEA
2880 Bornem
Google Map van PEDRO COLOMALAAN, 10E, IDEA, 2880 Bornem
Ga naar website

WijKopenLokaal.be is een initiatief van

In samenwerking met