Filter&Co

Vanuit onze garagebox filters maken en pakjes verzenden
Het klinkt cliché maar zo zijn wij aan dit avontuur begonnen. De firma Filter&Co staat nu synoniem voor Indoor Air Quality, uw specialist voor ventilatiefilters in West-Vlaanderen.

Naast de productie van standaardfilters voor alle industrieën en de import en verdeling van speciale filters bied Filter&Co ook luchtzuiveringsoplossingen aan.

Bij ons kunt u terecht voor alle type filters voor luchtfiltratie, volledig conform de ISO norm 16890, zodat u kunt genieten van gezonde binnenlucht.

Wij werken samen met gevestigde waarden uit Europa en kunnen u zo Top Kwaliteit garanderen.

Wij hebben 1 missie, en dat is gezonde lucht voor iedereen.

Bij Filter&Co geloven wij er rotsvast in dat met de juiste producten en correcte expertise iedereen in een gezonde luchtomgeving kan wonen en werken. Dit kan door het aanbieden van betaalbare, kwalitatieve filters en luchtzuiverende producten. Niet alleen in België, maar in heel Europa en de rest van de wereld via exclusieve partners.

Een jong bedrijf in motion
Een jong bedrijf die vooral focust op service en snelheid. Dit doen we met de beperkte middelen maar met veel lef en ervaring. Recent hebben wij een bestaand pand in Groot Kortrijk, BE onder handen genomen. Dit is vanaf heden ons hoofdkantoor.

Het is een gebouw met een rijke geschiedenis aan ondernemerschap.

Ecologische footprint
Als leverancier van gezonde lucht focussen wij ook enorm op de huidige klimaatverandering. Wij zijn voorstander van elke innovatie die de ecologische footprint kan verbeteren. Dag in dag uit kijken wij zelf hoe we onze producten en onze leveranciers ecologischer kunnen maken.

Ga naar website

WijKopenLokaal.be is een initiatief van

In samenwerking met