Kadulleke Toys & trends

Elk kind is uniek en dat willen wij ook voor jullie zijn!

Kadulleke Toys & Trends staat voor een gezellige winkel met kwaliteitsspeelgoed, geschenken en decoratie voor elke leeftijd. Een waar speelparadijs!

Ben je op zoek naar een apart en origineel geschenk, dan zit je bij Kadulleke Toys & Trends aan het juiste adres. Wij gaan voor jou op zoek naar het inventiefste, origineelste en meest kwalitatieve speelgoed.

Speelgoed waarbij het kind maximaal ruimte krijgt om zijn creativiteit en fantasie spelenderwijs te ontdekken. Daarnaast vind je bij ons een omvangrijke afdeling ‘voor de groten’ met gezelschapsspelen, hersenbrekers en puzzels.

Naast ons enorme aanbod aan speelgoed, leuke hebbedingetjes, geschenken en decoratie, kan je bij ons terecht voor een zeer ruim gamma aan boekentassen en schooltoebehoren met dat tikkeltje meer.
Net zoals bij ons speelgoedaanbod, gaan wij op zoek naar boekentassen die voldoen aan onze eisen qua kwaliteit, design en gewicht. Er moet een compromis zijn tussen al deze factoren en het moeten boekentassen zijn waarbij zowel kind als ouder zich goed voelen.

Kom ons speelgoed- en boekentassenassortiment ontdekken voor jong en oud!

Ook leraren en andere kinderinitiatieven verwelkomen wij graag in onze winkel. Vraag vrijblijvend naar onze speciale voorwaarden.

Graag tot speels,

Hilde, Sven & team

Ga naar website

WijKopenLokaal.be is een initiatief van

In samenwerking met