Lab9 Kortrijk

Service, zowel voor als na verkoop

Lab9 is als Apple Premium Reseller erkend door Apple wegens het leveren van uitstekende klantenservice met speciale aandacht voor oplossingen, service en ondersteuning voor Apple.

Of je nu je iPhone wilt upgraden, op zoek bent naar een nieuwe iPad, de beste accessoires wilt kopen of een krachtige computer wilt met hetzelfde gebruiksgemak, Lab9 biedt je alles wat je nodig hebt. Met winkels in het hele land zijn we je lokale Apple expert.

Bij Lab9 vind je alles van Apple in een klantvriendelijke omgeving waarbij een uitstekende klantenservice op de eerste plaats komt. Of je nu een consument bent of een professionele klant, je geniet van vriendelijk en deskundig advies en ondersteuning in een winkel bij jou in de buurt.

Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en weten waar ze over spreken. Of je nu een computer nodig hebt voor je eigen gezin, thuis of op het werk, je krijgt hulp en advies om de juiste keuze te maken. Je kan bovendien ook profiteren van gratis introductie-workshops voor alle leeftijden, zodat je echt alles uit je Apple toestel kan halen.

Eigen hersteldienst, in elke winkel

Lab9 beschikt als enige in Belgiƫ over 8 door Apple goedgekeurde herstelpunten, waarvan 6 de allerhoogste erkenning hebben, namelijk die van Apple Premium Service Provider. Je kan er dus zeker van zijn dat je toestel in veilige handen is.

Onze door Apple opgeleide service-medewerkers zijn de aangewezen mensen die je snel en vakkundig weer aan het werk kunnen zetten en je opnieuw een optimale ervaring met je Apple-toestel kunnen garanderen. Je krijgt advies en ondersteuning van de mensen die begrijpen hoe belangrijk je apparaat voor je is.

Ga naar website

WijKopenLokaal.be is een initiatief van

In samenwerking met