Monsieur Boudin

Monsieur Boudin draait ambachtelijke witte pensen. Monsieur Boudin kiest voor zijn boudins heel bewust voor (h)eerlijk én kwaliteitsvol Brasvar-varkensvlees. Deze varkens worden duurzaam en antibiotica-vrij gekweekt in Nevele (Oost-Vlaanderen). Voor de boudins worden heerlijke stukken Brasvar-vlees geselecteerd en wordt er neen gezegd tegen bewaarmiddelen. Er zit maar liefst 75% vlees in de boudins, het brood en melkgehalte werd bewust laag gehouden. Het resultaat is puur, smaak- en karaktervol. Monsieur Boudin deed inspiratie op in de wereldkeuken en creëerde vier varianten op de klassieke witte pens: JASMINA (marokkaanse sfeer), TONI (met italiaanse toets), SUNEE (oosters) en BERTRAND (belgische variant) en ANTOINE (een zwarte pens met appel en vermouth). Nieuw in het aanbod: JEAN (een op beukenhout gerookte witte pens met verse kervel). Ik heb geen fysieke winkel, maar momenteel doe ik om de twee weken delivery in Gent en omstreken.
Ga naar website

WijKopenLokaal.be is een initiatief van

In samenwerking met