Monsieur Boudin draait ambachtelijke witte pensen. Monsieur Boudin kiest voor zijn boudins heel bewust voor (h)eerlijk én kwaliteitsvol Brasvar-varkensvlees. Deze varkens worden duurzaam en antibiotica-vrij gekweekt in Nevele (Oost-Vlaanderen). Voor de boudins worden heerlijke stukken Brasvar-vlees geselecteerd en wordt er neen gezegd tegen bewaarmiddelen. Er zit maar liefst 75% vlees in de boudins, het brood en melkgehalte werd bewust laag gehouden. Het resultaat is puur, smaak- en karaktervol. Monsieur Boudin deed inspiratie op in de wereldkeuken en creëerde vier varianten op de klassieke witte pens: JASMINA (marokkaanse sfeer), TONI (met italiaanse toets), SUNEE (oosters) en BERTRAND (belgische variant) en ANTOINE (een zwarte pens met appel en vermouth). Nieuw in het aanbod: JEAN (een op beukenhout gerookte witte pens met verse kervel). Ik heb geen fysieke winkel, maar momenteel doe ik om de twee weken delivery in Gent en omstreken.