Optimize Bike & Tri

Bij Optimize Bike & Tri vind je als recreatieve duursporter alles onder één dak. Van top materiaal, sportadvies en testing, tot trainingsbegeleiding en gespecialiseerde consultaties. De shop etaleert verschillende internationale topmerken zoals BMC, Polar, Speedo, ON, Craft en vele andere. Bij Optimize Bike & Tri staat service centraal. Het is voor ons cruciaal jou optimaal te kunnen helpen bij de keuze van jouw materialen.
Optimize Bike & Tri staat als fiets-en triatlonspeciaalzaak voor kwaliteit en topmateriaal en dat vertaalt zich in het fantastisch aanbod aan top merken. Zo is Optimize gespecialiseerd in de verdeling van het fietsmerk BMC met ruim assortiment aan koersfietsen, MTB, tijdritfietsen, stadsfietsen and E-bikes. Daarnaast vindt u ook een uitgebreid aanbod aan fietscomponenten, wielen, accessoires en fietskledij van topmerken zoals Shimano, DT Swiss, Fizik, Selle Italia, Pearl izumi, Vittoria, uvex, FSA, Vision, SRAM. Ook lopers komen absoluut aan hun trekken bij Optimize Bike & Tri met ruim aanbod aan loopschoenen, loopkledij en sporthorloges van On, HOKA, Craft en Polar. En ten slotte biedt Optimize als triatlonspeciaalzaak ook alles voor de triatleet en zwemmer met een uitgebreid assortiment aan wetsuits, zwembrillen, zwemkledij en -materialen van onder andere Orca en Speedo en vindt u ook een uitgebreid gamma aan sportvoeding terug van Vifit Sport en SIS. U vindt het ganse aanbod ook terug in de uitgebreide webshop van Optimize Bike & Tri.
Naast de ruime keuze aan topmaterialen staat advies, kennis en expertise centraal naar onze klanten toe. Zo zijn we gespecialiseerd in coaching, begeleiding, fietspositionering en testing. Optimale begeleiding naar klanten toe is onze absolute missie als winkel.

Ga naar website

WijKopenLokaal.be is een initiatief van

In samenwerking met