Twice As Nice

Twice as nice

Twice As Nice is een iconisch Belgisch merk van juwelen waarvan het zuiver doch gesofistikeerd design gecreƫerd wordt door een team van jonge Antwerpse designers. Het merk bestaat al sinds 1980 en werd opgericht in Antwerpen. Met haar eigen unieke taal onderstreept het merk de tijdsgeest. Goede smaak, kwaliteit en de typische Antwerpse no-nonsens ingesteldheid vormen de rode draad doorheen de collecties.

De collecties zijn bestemd voor een breed publiek en bestaan uit juwelen vervaardigd in gerodineerd massief zilver, in plaquƩ or 18kt, staal en andere fijne materialen. Het assortiment bestaat uit modebewuste en tijdloze creaties. Naast de juwelen zelf heeft Twice As Nice ook een origineel winkelconcept op punt gesteld.

Twice As Nice bestaat uit een netwerk van een vijftigtal winkels, waaronder een aantal in franchising. Er werden 5 Twice As Nice winkels met success geopend in Luxemburg. Ons assortiment is internationaal beschikbaar via onze webshop, zowel voor consumenten als zakelijke verdelers.

Ga naar website

WijKopenLokaal.be is een initiatief van

In samenwerking met