WITBOSCH

ULTRASNEL EEN HOUTEN MOESTUINBAK, ZANDBAK, PLANTENBAK, PLANTENSTEUN OF VOEDERHUISJE MAKEN, PRECIES ZOALS JIJ HET WIL!

Monteer door eenvoudig vastklikken van onderdelen razendsnel een vierkantemetertuin, een houten moestuinbak of plantenbak, een houten zandbak, een plantensteun, een voederhuisje of een fruit- en groentekooi op maat van jouw tuin.

Hergebruik de onderdelen het hele jaar door in steeds wisselende seizoensgebonden tuintoepassingen. Onderdelen kunnen netjes plat en compact in de tuinschuur opgeborgen worden wanneer ze niet in gebruik zijn.

De onderdelen zijn bijzonder duurzaam en van hoge kwaliteit. Zo worden alle steunstaken en koppelstukken gemaakt van geanodiseerd, duurzaam aluminium. Want aluminium is immers eeuwig recycleerbaar en wordt gewonnen uit een onuitputtelijke grondstof. De plantensteunen zijn van roestvrij verenstaaldraad en dus duurzaam onverslijtbaar. De decoratieve eindstukken zijn onder hoge druk samengeperste kurkkorrels, het natuurlijk en duurzaam alternatief voor kunststof. Op al deze onderdelen bieden we je zonder verpinken een levenslange garantie!

De modulaire houten balken van onze zandbak, moestuinbak, plantenbak en kantopsluiting bouwpakketten genieten van minimaal 5 jaar garantie en worden gemaakt van lariks (lorken) afkomstig uit duurzaam beheerde noordelijke wouden.

Alle gebruikte materialen zijn stuk voor stuk 100% recycleerbaar en plegen geen roofbouw op schaarse natuurlijke rijkdommen. Een mooi duurzaam alternatief voor de vaak chemisch behandelde en weinig duurzame tuintoepassingen die klassieke tuincentra massaal overspoelen en al erg snel op de vuilnisbelt belanden.

WITBOSCH tuintoepassingen zijn Belgisch design en worden eveneens hoofdzakelijk in Belgiƫ vervaardigd.

Ga naar website

WijKopenLokaal.be is een initiatief van

In samenwerking met